Investment Advisory Committee

Het Investment Advisory Committee toetst de aanvraag op het beleggingsbeleid van het Fonds, stelt een materiële beoordeling op en brengt daarna advies uit aan de Beheerder. Dit comité bestaat uit de volgende leden:

DSC_2915_edited.jpg

Erik Leeuwaarden

LinkedIn Logo.png

Erik was meer dan 20 jaar financieel directeur van Bloemenveiling FloraHolland. Hij is als commissaris/adviseur actief in de sierteelt en glasgroente. In het Investment Advisory Committee brengt hij ervaring mee in internationale marktstrategieën en in logistieke processen.

DSC_2900_edited.jpg

Koert van der Bij

LinkedIn Logo.png

Koert heeft 40 jaar als accountant en fiscalist gewerkt bij Alfa Accountants en heeft vrijwel uitsluitend voor tuinbouwrelaties gewerkt in het Westland. Daarnaast was hij commissaris bij Rabobank Westland. Thans is hij actief als strategisch adviseur voor tuinbouwbedrijven. In het Investment Advisory Committee levert hij een bijdrage op het gebied van cijfermatig inzicht en strategieën.

DSC_2930_edited.jpg

Cor van der Wel

LinkedIn Logo.png

Cor is geboren in een boeren- en tuindersfamilie en op 21- jarige leeftijd voor zichzelf begonnen in de ICT. Momenteel is hij algemeen directeur van Werkse! te Delft. Als voorzitter van lokale en regionale (VNO-NCW Oostland) ondernemersverenigingen is hij altijd actief geweest op het gebied van ondernemerschap.
Vanuit deze achtergrond is hij ook als initiatiefnemer en bestuurder betrokken geweest bij diverse Greenport activiteiten en organisaties. In het Investment Advisory Committee levert hij een bijdrage op het gebied van bedrijfsvoering en ondernemerschap.