DSC_2762.jpg

Marc Poorter

Partner/Invest Manager

Marc heeft vele jaren ervaring in het structureren van fondsen, zoals Debt funds en vastgoedfondsen. Bij het Horti Capital Fund is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van investeerders, en het onderhouden van contacten met investeerders en de aan het fonds gelieerde bedrijven en instellingen, zoals de bewaarder en de fondsadministrateur.

LinkedIn Logo.png

Jaap Stolze

Partner/Portfolio Manager

Jaap heeft ruime ervaring in de waardering en het financieel structureren van glastuinbouwbedrijven. Als manager Regionaal Agrarisch Team en Director Food & Agri bij de Rabobank gedurende 27 jaar heeft hij brede kennis van de branche en beschikt hij over een groot netwerk in de tuinbouwsector. Bij het Horti Capital Fund is hij verantwoordelijk voor de financiële analyses van de bedrijven aan wie een lening wordt verstrekt.

LinkedIn Logo.png
DSC_2773.jpg
DSC_2749.jpg

Sybrand Abma

Partner/Portfolio Manager

Sybrand is eigenaar van Santen & Gasille Agrarische Makelaardij BV en houdt kantoor in het hart van het Westland. Hij heeft 23 jaar ervaring in het waarderen van glastuinbouwbedrijven en heeft een groot netwerk. Gedurende de crisis in 2008 heeft hij veel glastuinbouwbedrijven geholpen om financieel te overleven. Bij het Horti Capital Fund is Sybrand verantwoordelijk voor het bepalen van de marktwaarde van de bedrijven nu en in de toekomst.

LinkedIn Logo.png